If it ain't broke, don't fix it! Lige præcis sådan er det med den eviggode klassiker banankagen. Bananerne gør den saftig og lækker, og det mørke chokoladeovertræk fuldender smagsoplevelsen. Du kan servere banankage til det hele: brunch, eftermiddagskaffe og som det søde punktum for middagen. Og det bedste ved den klassiske banankage er, at den næsten er umulig at fejle med - opskriften er simpel, resultatet er svampet, og alle elsker den klassiske banankage. Vild med klassisk banankage? Prøv også: Hjemmelavet Bounty-kage
Prøv også: Muffins med Daim-chokoladestykker
Overtræk:
Prøv også: Klassisk banankage med chokolade og jordbær
Tip! Den klassiske banakage skal have chokolade på toppen, men det betyder, at den kan være svær at transportere. Hvis den skal med på picnic eller deles med kollegerne, så kan du vælge at hakke chokoladen og komme den i dejen. Så ligner den selvfølgelig ikke en klassisk banankage med chokolade på toppen, men til gengæld bevarer den udseendet under køre- eller cykelturen. Hvis du alligevel synes, at den ser lidt nøgen ud, kan du medbringe lidt flormelis og drysse det over, når du er sikkert fremme. Smagen er stadig nogenlunde den gode banankage-smag, som du kender den.
Herunder har vi samlet nogle klassiske kager fra Frankrig, som du også skal prøve, hvis du er vild med at bage og gerne vil overraske nogen, du holder af.