Desserter
1 kage fra Anne au chocolat i springform på ca. 23 cm i diam.
Ingredienser til blommekage fra Anne au Chocolat
200 g marcipan
200 g sukker
200 g smør
4 æg
150 g hvedemel
1 spsk amaretto (italiensk mandellikør)
10 små blommer, gerne victoriablommer
flødeskum eller cremefraiche
Kom marcipan og sukker i en foodprocessor, og rør igennem. Tilsæt smørret ad nogle omgange, og dernæst æggene et ad gangen. Vend til sidst mel i, og smag til med amaretto. Hæld dejen i en rund springform beklædt med bagepapir. Halver blommerne, befri dem for sten, og stik dem i dejen.
Bag kagen fra Anne au chocolat i ovnen ved 180° i 45- 50 min.
Server kagen fra Anne au chocolat med flødeskum eller cremefraiche.
TIP: Kagen fra Anne au Chocolat er lækker at servere om sommeren!
Blåbærtærte med mascarponeFransk chokoladekage