Menu
Velkomstdrink
Mousserende appelsindrik
Forret
Pastinak-gulerods-suppe med rodfrugtchips og kommenbrød
Hovedret
Kyllingeruller med grov kartoffelmos, sauterede rodfrugter og sauce verte
Dessert
Bondepige med slør
Vinmenu
Forret
Lindemans Bin 65, Chardonnay 2007, South East Australia. Pris: 42 kr. i Netto.
Æblecidereddike og muskatnød går godt i spænd med fadsmag og strejf af æbler. Vinen har også en vis sødme, der matcher pastinak og gulerod. Serveres køleskabskold.
Hovedret
Alasia, Barbera d'Asti Superiore 2004. Pris: 69 kr. (Vinens Verden oplyser nærmeste forhandler på tlf. 38 86 37 47).
Hvidvin går bedst til sauce verte, men mange foretrækker rødvin til kylling. Norditalienske barbera har en syre og urtekrydring, der klarer både saucen og de soltørrede tomater.
Dessert
Muscat de Saint Jean de Minervois, Vin Doux Naturel. Pris: 35 kr. (halv flaske) i Netto. Dessertvinen er lavet udelukkende af sent høstede muskatdruer. Hvinende sød, men perfekt til æbler, pærer og den mørke chokolade - serveres iskold.