Risalamande er helt uundværlig som dessert juleaften for langt de fleste. Den cremede risdesseret er især god, når den er toppet med hjemmelavet kirsebærsauce. En hjemmelavet kirsebærsauce er ikke så svær, som den lyder, og den er helt sikkert meget bedre end den sauce, du kan købe i butikkerne.
For at spare tid juleaften, kan du sagtens lave både risalamande og hjemmelavet kirsebærsauce dagen før. Du kan fx. lave en dobbeltportion risengrød lillejuleaften og spise den ene portion som aftensmad. Den anden portion er står så klar til at blive forvandlet til risalamande juleaften.
SE OGSÅ: Blomsterbergs skønne vaniljekranse
Antal: 6 personer
Det skal du bruge for at lave risalamande:
Det skal du bruge for at lave kirsebærsauce
LÆS OGSÅ: Det bedste chokolade-konfekt som alle vil elske!
RISENGRØD:
RISALAMANDE:
SE OGSÅ: Lav julens bedste brunkager
HJEMMETLAVET KIRSEBÆRSAUCE:
TIP! Synes du, den klassiske risalamande trænger til et nyt pift, så tilsæt lidt sherry for at forstærke smagen af mandlerne, eller riv en smule citronskal i for at gøre den mere frisk og syrlig.