You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.
Hurtige brunchpandekager med banan og æble kompot:
Læs også: Lækre brunch-opskrifter!
Pandekager:
2 hele æg
50 g kokos
2 stk. banan - skrællet
1 tsk. bagepulver
Alle ingredienser kommes i en blender og blendes sammen. Pandekagemassen steges på en teflonpande i lidt smør, til den er gylden på begge sider eller bages i ovnen i 10-12 minutter ved 180 grader i et ildfast fad.
Æblekompot:
2 æbler - et surt æble og et sødt æble
40 g smør
1 dl piskefløde
1 tsk. vanilje - enten fra en vaniljestang eller vaniljesukker
Knivspids kanelpulver
Knivspids kardemomme
75 g marcipan
Fremgangsmåde:
Æblerne skæres frie for skallen og kernehuset. De skæres i ens stykker og brunes af i smør. Når æblerne har fået lidt farve, kommes små stykker marcipan ned til æblerne.
Rist æblerne, marcipanen og vaniljen i cirka 2-3 minutter under omrøring. Tilsæt kanel og kardemomme. Til sidst tilsættes piskefløden, og det hele koges sammen til en tyk masse.
Læs også: Gaufres - franske vafler!