Fisk og skaldyr

'Snapas' til din påskefrokost

Påsken er lig med traditioner, men måske er det på tide med nogle nye? Brøndums byder ind med deres bud på en ny måde at servere maden til din påskefrokost i år...
af Cecilie Rubini 15.04.2014

'Snapas' til din påskefrokost

Påsken er lige om hjørnet, og det er en begivenhed fyldt med traditioner og vaner som påskefrokoster, der allerede fylder godt op i kalenderen. I år vil Brøndums gerne opfordre til, at vi bryder lidt med den traditionsrige tankegang. Derfor lancerer Brøndums en række opskrifter på snapas, der skal tilsætte din påskefrokost lidt delikat personlighed.

Snapas: moderne frokostklassikere
Brøndums koncept snapas er danske frokostklassikere, der serveres som små lækre hapsere med et moderne touch der ledsages af en traditionel iskold Brøndums Snaps. Snapas-retterne er derfor yderst velegnede til alle frokostsituationer, både forår, sommer, efterår og vinter.

Brøndums Snaps og Brøndums Snaps Klar er en del af snapaskonceptet, da begge egner sig særdeles godt, når de danske frokostklassikere skal forkæles lidt udover det sædvanlige. Snapsen har en let og tør krydret duft af kommen og lakrids og en god og mild smag af kommen og sherry.

Brøndums Snaps Klar er en mild kommen-neutral snaps, der er afrundet med akaciehonning, hvilket gør smagen ekstra blød og rund.

SE OGSÅ: Få mere inspiration til din påskefrokost her!

I galleriet herunder kan du se nogle eksempler på de utraditionelle snapas-hapsere:

'Snapas' til påskebordet

Sponsoreret indhold