Fisk og skaldyr

Luksus på menuen: Crudité og østers

Guddommelige snacks: crudité og østers – to franske klassikere, der sætter gang i sanserne og pirrer sulten. Et glas bobler til sætter prikken over i’et og giver ekstra mundvand.
af redaktionen 8.09.2017

Inviter dine gæster på lækre og guddommelige snacks: crudité og østers! Det er sand luksus og forkælelse, som sent vil blive glemt.

Opskrift på crudité og østers

Opskrift til 6 personer

INGREDIENSER

Roquefortdip:

  • 100 g roquefort
  • 100 g cremefraiche
  • salt og friskkværnet peber

Grøntsager:

  • 10 gulerødder med top
  • 5 stilke bladselleri
  • 10 radiser med top

Østers fra Bretagne:

  • 18 østers (3 per person)
  • 1 økologisk citron i tynde både

LÆS OGSÅ: Østers og røget kulolie

FREMGANGSMÅDE

Roquefortdip: Læg roqueforten i en skål, mos den med en gaffel, og rør derefter cremefraiche i. Smag til med salt og peber.

Grøntsager: Skræl gulerødderne, og skær dem og bladsellerien ud i stave. Skær radiserne i tynde skiver. Servér grøntsagsstavene med dip.

Østers: Åbn dem, og servér dem straks med citronbåde.

Sponsoreret indhold