Fisk og skaldyr

6 lækre opskrifter med fisk

Tiden egner sig perfekt til at gå ombord i frisk fisk og skaldyr. Her får du seks sommerlige opskrifter, der får mundvandet til at løbe.
af Redaktionen / Foto: Lars Ranek, Betina Hastoft, Columbus Leth og Trine Birk23.06.2014

En lækker fisk på grillen er det oplagte valg, når gæstemenuen skal vælges i den varme sommertid - men fortvivl ikke, hvis vejret ikke kalder på åben grill og sommerspisning under parasollen. Fisk smager fortrinligt, når den kommer direkte fra åben grill, men også når den kommer glohed fra ovnen, men regnen står ned.

Få 7 bud på forret med rejer her!

Fisk er en undervurderet spise, for der findes så mange forskellige slags fisk med hver sin karakteristiske smag, at middagene bliver vidt forskellige afhængigt af, hvilken fisk du bruger.

Læs også: 10 sunde og sprøde salater

Server lækker fisk og skaldyr for dine gæster - både til hverdag og fest og som både forret og hovedret. Herunder får du 6 gode bud på fisk til både grill og i ovn.

Find mere inspiration her: 15 forretter med fisk

Sponsoreret indhold