Stenbiderrogn er "danskernes kaviar" og vi elsker at tilføje den lækre spise til vores retter. Stenbiderrogn bliver oftest set i mange forretter, hvorfor det ikke er anerledes i denne opskrift.
Her får du en lækker opskrift på stenbiderrogn med kartoffelpuré, ramsløg og sprøft kyllingeskind, der fungerer perfekt som forret til middagsselskabet.
Herunder får du opskriften på forretten dine gæster sent vil glemme!
SE OGSÅ: De bedste opskrifter med stenbiderrogn
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave stenbiderrogn med kartoffelpuré
Ramsløgspesto:
Kartoffelkompot:
Ramsløgspesto:
Kartoffelkompot:
Prøv en ny forfriskende måde at servere stenbiderrogn - Prøv opskriften her!
Prøv denne opskrift på stenbiderrogn med salat af glaskål, agurk og meget mere. Få opskriften her!
Prøv denne forret, hvor blinis er skiftet ud med små røsti hapse i stedet. Man bliver næsten afhængig! Få opskriften her!