Fisk og skaldyr

Stenbiderrogn med gedeost

Stenbiderrogn og gedeost serveret med asparges, rødløg og rugbrødstrekanter er en lækker appetizer du skal prøve!
Mandag d. 2. marts 2020 (Først udgivet d. 10. september 2010) - af Marie Melchior / foto: Betina Hastoft10.09.2010

Stenbiderrogn er altid en god starter, så hvorfor ikke lade dit middagselskab starte med denne appetizer? Stenbiderrogn med gedeost, asparges, rødløg og rugbrødstrekante er en lækker ret, du kan servere som forret eller appetizer, som du og dine gæster vil elske. Du kan også lave retten til hverdag, da den også kan fungere som en delikat snack.

Du finder den lækre opskrift på retten med stenbiderrogn med gedeost herunder.

SE OGSÅ: De bedste opskrifter med stenbiderrogn

Stenbiderrogn med gedeost, asparges, rødløg og rugbrødstrekanter

Antal: 6 personer

Det skal du bruge for at lave stenbiderrogn med gedeost:

  • 110 g gedeost (Soignon)
  • 3 spsk cremefraiche 18 pct.
  • friskkværnet peber
  • 200 g renset og saltet
  • stenbiderrogn
  • 1 bdt. grønne asparges
  • 1 rødløg
  • 6 skiver rugbrød

Sådan laver du stenbiderrogn med gedeost, asparges, rødløg og rugbrødstrekanter:

  1. Rør gedeosten lind med cremefraiche og krydr med friskkværnet peber. Vend stenbiderrognen i.
  2. Damp aspargeserne i kogende vand i 2 min.
  3. Hæld det kogende vand fra og giv dem et chok med iskoldt vand. Skyl dem til de er helt kolde.
  4. Skær løget i små tern.
  5. Rist rugbrødet og skær brødet i små trekanter.
  6. Anret stenbiderrogn, asparges, rødløg og rugbrødstrekanter på et stort fad.
  7. Dyp asparges og rugbrød i rognen, drys med rødløg.

VIL DU HAVE FLERE RETTER MED STENBIDERROGN? SÅ SE MED HER...

Prøv en ny forfriskende måde at servere stenbiderrogn - Prøv opskriften her!

Prøv denne opskrift på stenbiderrogn med salat af glaskål, agurk og meget mere. Få opskriften her!

Prøv denne forret, hvor blinis er skiftet ud med små røsti hapse i stedet. Man bliver næsten afhængig! Få opskriften her!

Sponsoreret indhold