Sæt gang i julefrokosten, når du pifter de sædvanlige marinerede sild op med tandoori-krydderi, agurk og frisk mynte.
Lad dig ikke binde af traditionerne, når det kommer til de marinerede sild. Vær lidt kreativ og skab liv på julefrokostbordet
4 personer
Det skal du bruge
3 dl yoghurt naturel
2 tsk tandoori masala
400 g marinerede sild
1 rødløg
½ agurk
4 kviste mynte
salt
Friskkværnet sort peber
Sådan gør du
Rør yoghurten med tandoori masala, og smag til med salt.
Skær sildene i mindre stykker, og dup dem godt med et stykke papir.
Julesalat med druer, valnødder og ingefær-chilidressing
Rør sildebidderne godt sammen med yoghurten, og hæld blandingen på glas. Lad dine sild trække på køl i 24 timer.
Skær løget i tynde ringe, skær agurken i tynde skiver på langs, evt. med mandolinjern, og pluk mynten i blade.
Anret de tandoori-marinerede sild i glasset med rødløg, agurk, mynte, og kværn lidt sort peber på toppen.
Server med rugbrød eller ristet naan-brød.
Sammensæt en hel eksotisk og fræk julefrokost med de fem lækre retter i galleriet nedenfor.