Grønt

OPSKRIFT | Tærte med rødbeder og gedeost

Er du vild med rødbeder, så bliver den her tærte din nye favoritspise. Få opskriften her.
Shirley Nordenskiold 22.06.2016

Tærte med rødbeder og gedeost

Antal: 2-4 personer

Ingredienser:

  • 1 rulle butterdej
  • 120 g frisk gedeost
  • 700 g rødbeder
  • 25 g smør
  • 1 dl balsamicoeddike

PYNT:

  • blandede salatskud
  • olivenolie
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

Kog rødbederne møre i vand. Pil skrællen af de varme rødbeder (brug handsker, de afgiver meget farve), skær i tynde skiver, og sæt til side.

Varm en pande, og smelt smør og eddike sammen; lad det småkoge i to minutter, og tag det fra varmen.

Smør en tærteform med smør, og fordel rødbedeskiverne i et tæt mønster; hæld eddikeblandingen over, læg et låg af butterdej på, og skub godt ned i siderne.

Læg et stort fad over, og vend tærten rundt, så rødbederne kommer opad. Smuldr osten over.

Skyl og nip salaten, og vend den med lidt olivenolie. Fordel over tærten. Krydr med salt og peber, og servér straks.

Sponsoreret indhold