Tærten er en klassiker. Listen af mulige variation af den klassiske tærte er lang, for du kan stortset bruge alle ingredienser og kombinere disse på kryds og tværs og skabe utallige lækre tærter.
Denne opskrift er endnu en ny variation af den klassiske tærte, hvor den traditionelle mørdejsbund erstattes med tynde skiver af kartofler. Det giver en både sprød, sund og saftig tærte.
God fornøjelse!
Tid: 40 minutter.
Bagetid: 40 minutter.
Antal personer: 4
INGREDIENSER:
Tærtefyld:
Grøn salat med vinaigrette:
Tip: Kerner og frøstol er de stærkeste dele af en frisk chili. Fjern dem – så får du en lækker, men knap så brændende chilismag med i retten.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Vafler med purløg, røræg, avocado og chili
FREMGANGSMÅDE:
Tærtebund:
Tærtefyld:
Grøn salat med vinaigrette:
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES: Pulled pork-sliders med coleslaw og barbecuesauce
Erstat den vanlige mørdejsbund med tynde skiver af kartofler. Det giver en både sprød, sund og saftig tærte.