Hører du også til dem, der er vild med de søde rødbeder, så skulle du prøve vores opskrift på rødbeder med en lækker rygeostcreme til. Med få ingredienser får du en flot og lækker rødbederet, som du kan nyde som frokost eller som tilbehør til aftensmaden. Og er du så heldig at finde rodfrugter i forskellige farver, kan du på simpel vis imponere dine middagsgæster med denne flotte rødbedetallerken.
Læs også: Tærte med rødbeder og rygeost
Du skal bruge:
(4 personer)
500 g små rødbeder (gerne i flere farver)
2 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
Rygeostcreme:
100 g rygeost
100 g græsk yoghurt 10 %
salt og friskkværnet peber
Til servering: lidt bredbladet persille.
Kan du ikke få nok af rødbeder? Prøv ISABELLAS chokoladekage med rødbeder
Fremgangsmåde:
Vask rødbederne meget grundigt, også toppen. Skær dem i kvarter på langs og vend dem i olien. Drys med salt og peber. Bag rødbederne i ovnen ved 200° i 30 minutter. Køl dem ned.
Rygeostcreme: Rør rygeost og yoghurt sammen. Smag til med salt og peber.
Anret rødbederne på et fad med rygeostcremen. Kværn peber henover og pynt med lidt bredbladet persille.