Grønt

Peberfrugtsalat

Prøv denne delikate peberfrugtsalat med borlottibønner
af Opskriften er fra Mad og Bolig nr. 4, Foto: Betina Hastoft 15.03.2011

(4 personer)
½ rødløg
400 g peberfrugter i flere farver
olivenolie
1 tsk dijonsennep
1 tsk grov sennep
3 spsk hvidvinseddike
½ dåse borlottibønner
fetaost
1 bdt. persille

- Hak rødløget fint og skær peberfrugterne i terninger.

- Steg peberfrugterne på en varm pande i olivenolie ca. 3-5 minutter, til peberfrugterne har taget lidt farve. Tilsæt de to slags sennep og svits dem kortvarigt med. Tilsæt eddike og tag panden af.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Bland grønsager med bønnerne og drys smuldret feta og grofthakket persille over blandingen og server.