Juice & Saft

Sådan laver du en pæreskøn snaps

Lav en skøn pæresnaps og server den iskold til en ostemad.
4.02.202104.02.2021 af Redaktionen. Foto: Anita Lindberg.

Pæresnaps

  • 3 pærer
  • 4 kanelstænger
  • ½ stang vanilje
  • 2 tsk korianderfrø
  • 1½ dl sukker
  • 1 l snaps eller vodka

Pæresnaps - sådan gør du

  1. Skyl pærerne, og skær dem i små tern. Kasser kernehusene.
  2. Put de hakkede pærer i et stort sylteglas sammen med kanelstænger og den halve vaniljestang.
  3. Hæld korianderfrø, sukker og snaps på, og lad det stå og trække.
  4. Ryst blandingen jævnligt. Efter ca. 4 uger filtreres blandingen.
  5. Snapsen hældes på flaske og hviler i nogle uger, inden den drikkes iskold til fx ost eller sildemad.

Sponsoreret indhold