Pesto er en enestående måde at pifte hverdagsretter op på. Du får her hele 3 opskrifter på fantastisk pesto, som ikke vil skuffe! En pizza, et pitabrød, en skål pasta eller kartofler bliver meget mere spændende med hjemmelavet pesto. Derfor har vi samlet tre gennemgode opskrifter, som du nemt kan lave derhjemme.
Herunder finder du opskrifter på basilikum-, persille- og ærte-pesto, men med en god olivenolie og krydderurter kan du lave pesto af stort set hvad som helst. Vi har blot samlet de sikre pesto-hit!
Tid: 10 minutter. Mængde: ca. 1 ½ dl
Sådan laver du basilikum-pesto:
Tid: 10 minutter. Mængde: ca. 2 ½ dl
Det skal du bruge, for at lave persille-pesto
Sådan laver du persille-pesto:
Tid: 10 minutter. Mængde: ca. 2 ½ dl
Det skal du bruge for at lave ærte-pesto med basilikum og salte mandler
Sådan laver du ærte-pesto:
PRØV OGSÅ: Pesto - som mamma ville lave den