Grønt

Nordisk salsa med ramsløg

Nordisk salsa er tilpasset det nordiske køkken og den nordiske natur, og den indeholder det absolut bedste fra begge dele!
af Mikkel Karstad / Foto: Lars Ranek14.03.2016

Alle elsker salsa, men det kan være svært at få den til at smage frisk, når råvarerne er sejlet ind fra den anden side af jorden. Derfor er vi vilde med den nordiske salsa! Den bruger de mange lækre smagsoplevelser, som allerede findes i den nordiske natur og kombinerer dem, så resultatet bliver mindst ligeså frisk og spændende som traditionel salsa. Prøv også: 3 tapas, der kan nydes med nordisk salsa

Opskrift på nordisk salsa med ramsløg og løvstikke

Det skal du bruge til nordisk salsa:

  • 1 bundt løvstikke
  • ½ bundt persille
  • 10 blade ramsløg
  • 2 dl rapsolie
  • 1 skalotteløg
  • ½ dl æbleeddike
  • 30 g frisk brød uden skorpe
  • salt og peber
  • lidt rørsukker eller honning
Tapas med nordiske råvarer

Sådan laver du nordisk salsa:

  1. Blend alle ingredienserne sammen i en blender, så det bliver en grov dip. Smag til med salt, peber og sukker.
  2. Spis den nordiske salsa til nye kartofler, som del af en tapasmenu, til brød eller til fx grillet kød.

Find opskrifter på lækker aftensmad her ...

10 opskrifter på nem aftensmad

Sponsoreret indhold