Risotto er en klassisk italiensk ret, der både fungerer til gæstemenuen eller hvis du vil forkæle dig selv lidt ekstra i hverdagen. Server denne lækre ret som forret eller som tilbehør.
For at spice den traditionelle risotto op, er der i denne opskrift tilføjet trøfler.
Trøfler er svampe under jorden, der er gode venner med hasselnød, bøg, eg og lind, så led under træerne, hvis du selv vil plukke.
Friske trøfler kan købes på nettet eller i specialforretninger, når de er i sæson, men du kan ofte finde hele trøfler på glas i velassorterede supermarkeder.
SE OGSÅ: Tortilla med bagte gulerødder
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave risotto med trøffel
Opskriften er fra bogen: Flere kødfrie dage
Kogebogen er opfølgeren til Kødfri Mandag, som Nadia Mathiassen udkom med for to år siden. Ud over at skrive kogebøger er Nadia Mathiassen kvinden bag bloggen Foodfanatic.dk og leverer opskrifter til blandt andet magasiner. Bogen er blevet til sammen med madfotograf Chris Tonnesen og er inddelt efter de fire årtider.
Flere kødfrie dage. 192 sider, 235 kr. (Strandberg Publishing).