Mangler du en snack, som du kan servere til dine gæster? Så prøv disse friterede artiskokker drysset med tørret solbær, hasselnød og tang. Retten passer perfekt til velkomstdrinken til dit middagsselskab. Få opskriften herunder.
Obs! Når du skal skære bladene af artiskokkerne, så tag dem i hånden enkeltvis, og brug en skarp urtekniv til at skære bladene af lidt ad gangen, så du ikke kommer til at tage for meget af bunden. Dog er det vigtigt, at alt det grønne kommer af, da det smager utrolig bittert.
SE OGSÅ: Grillet aubergine med mozzarella
Antal: 4 personer
Det skal du bruge for at lave friteret artiskok med drys af tørret solbær, hasselnød og tang
TIP!
Hvis du stikker en tandstik ned i den varme olie, skal det syde let omkring tandstikken, når olien klar.
Prøv denne opskrift på røget lakserillette med kryderurter og ristet rugbrød. Få opskriften her!