Rufus Gifford er ikke nogen almindelig ambassadør. Amerikaneren har sit eget realityshow, og nu har han udgivet en kogebog sammen med sin mand, Stephen DeVincent. Her får du opskriften på sprøde sliders med pulled pork, cremet coleslaw og smagfuld barbequesauce fra bogen 'Ambassadørens Køkken' af Rufus Gifford.
Portion: 8 personer
INGREDIENSER:
FREMGANGSMÅDE:
Bring eddiken i kog med sukker, chili-flager, salt og peber i en lille stålgryde. Rør rundt, til sukkeret er opløst, og lad det køle af. Stil 5 dl til side.
Bland salt, peber, paprika og farin. Dup kødet tørt, og gnid det overalt med blandingen. Lad det stå og trække ved stuetemperatur i en time.
Tænd ovnen på 110 grader varmluft. Anbring et fad med vand på en plade i ovnen.
Pensl en rist med olie, og læg kødet på den. Pensl kødet med lagen, og sæt det i ovnen over pladen. Vend kødet efter en halv time, og pensl det igen. Lad kødet stege, til centrumtemperaturen er 87-90 grader. Det tager ca. 7 timer.
Løft kødet over på et skærebræt. Træk det i lange trevler ved hjælp af to gafler, når det er kølet nok ned. Kom det op i en skål.
Server kød, barbecuesauce og coleslaw som fyld i de små sliders-boller. Server eddikesaucen ved siden af til at stænke på køden
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Stars & Stripes tærte med creamcheese-topping
Portioner: 6-8 personer
INGREDIENSER:
FREMGANGSMÅDE:
Pisk mayonnaise, cremefraiche, eddike, sukker, salt og peber sammen i en stor skål. Skær kålen i både, fjern stokken, og skær kålen i tynde strimler. Riv gulerødderne groft.
Vend kål og gulerødder i dressingen, og lad salaten stå og trække utildækket ved stuetemperatur i ca. 30 minutter.
Server coleslawen kølig eller ved stuetemperatur.
LÆS OGSÅ: WEEKEND BITES | Havremuffins med kanelfrosting
INGREDIENSER:
FREMGANGSMÅDE:
Rør alle ingredienser sammen i en mellemstor gryde. Bring blandingen i kog, og skru ned, så saucen småsimrer. Kog saucen i en time under jævnlig omrøring, så den får en tyk og let klistret konsistens.