Send smagsløgene i himlen og server hotdogs, som dine gæster aldrig har smagt dem før. Hotdogs hører til blandt favoritterne hos de fleste, og med hjemmelavet gourmet hotdogs sikrer du dig både jubel og gode smagsoplevelser, når dine gæster skal overraskes.
Herunder finder du opskriften på hjemmelavet gourmet hotdogs, som kan suppleres med en fortryllende hjemmelavet ketchup. Opskriften er nem og hurtig, og retten er fyldt med lækker smag!
Læs også: Her er Danmarks bedste restauranter
Gourmet hotdogs med karryketchup og ristede løgringe
Tid: 1 time
Kogetid, karryketchup: 45 minutter
Antal personer: 4
• 8 gode pølser
• 8 pølsebrød
• 1 bundt purløg
Karryketchup:
• 4 løg (ca. 200 g i alt)
• 1 fed hvidløg
• 2 spsk olie til stegning
• 1 spsk karry
• 350 g tomater
• 2 spsk sukker
• 2 spsk eddike
• 1 dl majsolie
• salt og friskkværnet peber
Ristede løgringe:
• 2 løg
• 2-3 spsk hvedemel
• 3 dl majsolie til stegning
• salt
Læs også: De 5 bedste pizzasteder i København
Sådan laver du gourmet hotdogs:
Karryketchup: Pil og hak løg og hvidløg. Steg dem let i olie i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt karry, og steg i 3-4 minutter ved svag varme. Tilsæt tomater skåret i grove stykker, sukker og eddike. Lad det simre i 45 minutter.
Afkøl ketchuppen, og blend den derefter med majsolie, gerne med en stavblender direkte i gryden. Smag til med salt og peber.
Ristede løgringe: Pil løgene, skær dem i ringe, og vend dem i mel. Dybsteg løgene i olie i en lille gryde, til de er gyldne. Læg dem på fedtsugende papir, og drys med salt.
Kog eller steg pølserne, og varm brødene. Læg pølserne i brødene, og top med karryketchup, ristede løgringe og hakket purløg.