Lammekølle er altid en god klassiker at servere til påskefrokosten, men også på andre tidspunkter, hvor det er tid til hyggelige sammenkomster.
Lammekøllen har den fordel, at kødet let bliver mørt og smagen samtidig er helt i top. Derudover er kødet forholdsvis let at tilberede i ovnen, da det passer sig selv.
Nedenfor finder du opskriften på lammekølle tilberedt med æble og salvie samt tilbehøret kørvelvinaigrette og lækker kartoffelkompot, som er perfekt til dig og dine gæster.
SE OGSÅ: Lammekølle med rosmarin og fenikkel
Antal: 6 personer
SE OGSÅ: 25 retter til påskefrokosten!
Det skal du bruge for at lave lammekølle med æble og salvie
Letkogte forårsgulerødder med kørvelvinaigrette:
Kartoffelkompot:
SE OGSÅ: Få inspiration til retter til din påskefrokost her!
Kørvelvinaigrette:
Kartoffelkompot:
Kog kartoflerne møre i saltet vand.
SE OGSÅ: Lammekølle med perlerugsalat