Denne opskrift lavede jeg efter vi var kommet hjem fra en uges research tur på Malta og er propmætte at "Alt Godt Fra Havet". De kan virkelig tilberede fisk dernede, og det hele er friskfanget, direkte fra det omkringliggende Middelhav.
Men efter en uge på restauranter hver dag, er det bare fantastisk at komme hjem i sit eget køkken. Og nogle gange er det de simpleste ting der kan gøre en lykkelig. Så som en stegt kylling.
Jeg bilder mig ikke ind, at du ikke kan lave kylling eller at du ikke har prøvet at lave det masser af gange før, men nogen gange er det alligevel godt at blive mindet om at enkel, simpel mad kan være helt fantastisk. Derfor denne opskrift:
Det skal du bruge til stegt kylling:
PRØV OGSÅ: Timm Vladimirs opskrift på gulerodskage
TIP! Kylling er oplagt at tilberede i en dampovn. Takket være dampen beholder kyllingen sin saftighed. En smuk glansfyldt grilloverflade får du ved at pensle med rosmarin, appelsin og honning.