4 personer
Fremgangsmåde:
SE OGSÅ: Svampesymfoni med æbler og karse
Vask og skrub grøntsagerne, og snit gulerødder og beder i tynde skiver og strimler, som du synes, det tager sig flottest ud. Pluk grønkålen i små stykker, og bland kål og rodfrugter godt sammen med eddike og olivenolie. Krydr med salt og peber. Bank kødet fladt til ca. 1 cm i tykkelsen, og mariner det i olivenolie, salt og sort peber. Steg det hårdt på en grillpande i ca. 1 min. på hver side, til kødet er medium/rare. Giv det lidt mere, hvis du vil have det medium stegt. Lad kødet hvile i 2 min., skær det i skiver, og anret det på 4 tallerkener sammen med den rå salat og pecorinoost i grove brud. Server med ekstra olivenolie.
Tip! Lav også retten med okse, gris eller lam, og varier salaten. Den kan laves med de fleste rodfrugter.
SE OGSÅ: Torsk marineret i tang i salatrulle
Selleri/citronboullion med hvedekerner
Læs mere om madtrenden i galleriet nedenfor