Mørbradgryde er en klassisk ret, som kan laves i flere forskellige varianter. Mørbradgryde er en gammel kending fra 70'erne, som bare aldrig gå af mode og som især er populær i de kolde årstider.
Kødet, som bruges til mørbradgryde, er noget af det bedste kød, man kan få fra dyret. Om det så er fra en ko eller gris, så er kødet noget af det møreste, man kan finde.
Mørbrad er skåret fra dyrets muskel på indersiden af rygraden, og derfra har det sin mørhed.
Den helt klassiske mørbradgryde laves typisk med oksemørbrad, som er tilsat med cocktailspølser og andre råvarer, der tilfører smag. I den her udgave får retten selskab af friske svampe. Svampene giver kant og sødme til den klassiske ret. Servér den for dine gæster med et dejlig glas rødvin.
Prøv også: Opskrift på mørbradgryde med svinekød
Antal: 2 personer
Prøv også: Oksemørbrad med svampesauce
Leder du efter en god, klassisk mørbradgryde? Vores søstersite SPIS BEDRE har en af de lækreste og mest populære opskrifter på mørbradgryde med grøntsager. Det er en varm anbefaling herfra!