Bresaola stammer fra Italien og kan bedst beskrives som en lufttørret saltet oksefilet, som modnes i 2-3 måneder til den har fået en dyb rød farve.
Vi tør godt garantere, at de her velsmagende bresaolaruller bliver revet væk, når du serveres dem for middagsgæsterne. Derudover egner de sig perfekt til tapas anretningen, da de er uhyggeligt simple at lave, og forførende gode.
Du skal blot huske at købe nogle gode ingredienser, inden du skal igang. Bresaola fås nemlig i mange forskellige varianter og prisklasser, derfor kan det godt betale sig at give lidt ekstra for kødet, især hvis det skal bruges til en festlig lejlighed.
SE OGSÅ: Snapas - den nye tapas
Tid: 10 min.
Det skal du bruge til bresaolaruller:
60 g bresaola
75 g friskost naturel, 6 eller 11%
1 spsk hakket frisk oregano
125 g grillet peberfrugt
Sådan laver du bresaolaruller:
Rør friskost og hakket basilikum sammen og fordel blandingen på bresaolaen.
Skær peberfrugten i strimler og læg en strimmel på hvert stykke bresaola.
Rul bresaolaen sammen omkring fyldet, halver dem og stik et lille spyd i hver.
Vi har samlet hele 13 gode tapas-retter til dig, og du vil med garanti finden én du kan lide. Se dem alle her!