Kød og fjerkræ

Tid til simremad

Vi har så småt vænnet os til den mørke tid og det køligere vejr. Det giver os også lyst til at hygge os indendørs og ty til lidt kraftigere mad.
Af redaktionen / Foto: Columbus Leth, Anders Schønnemann, Fabian Björk, Martin Tanggaard og Inge Skovdal12.09.2018

Fristende vinterretter

Vi har fundet seks opskrifter på god, gammeldags mad, som kan være fristende at sætte tænderne i, når det bliver koldt og mørkt, og du bare trænger til lidt mere at stå imod med. Maden er i den tunge ende, men du kan supplere med en sund og let salat til, og lade resten af retten stå over til dagen efter. Nogle af opskrifterne kræver lidt simretid, så det er perfekt at planlægge til en weekend, men når maden først er i gryden, passer de fleste retter sig selv. Prøv også den mættende linsesuppe uden kød. Servér et godt brød til, hvis du alligevel synes, at der mangler noget til suppen.

Coq au vin

Få opskriften på coq au vin her

Bøf stroganoff

Få opskriften på bøf stroganoff med cognac og svampe her

Langtidsstegt svinekød

Få opskriften på langtidsstegt svinekød her

Linsesupe med rød karry

Få opskriften på linsesupe med rød karry her

Braiserede svinekæber

Få opskriften på braiserede svinekæber her

Ossobucco

Få opskriften på ossobucco med kartoffel-sellerimos her

Sponsoreret indhold