Der er ikke noget som et stykke kød, der er tilberedt til perfektion. Med en sous vide kan du indstille temperatur og tid, så du er sikret et lækkert resultat med masser af saft, kraft og den helt rette konsistens – hver eneste gang. Dette gælder for øvrigt også grøntsager, der kun bliver bedre efter nogle timer under varmt vand.
Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med en sous vide? Så bare rolig, her får du en enkel trin for trin-guide og en video, der viser dig, hvordan du bruger den.
Antal personer: 6
Grøntsager:
Portvinssauce:
Til servering:
Et sous vide-sæt er nemt at bruge, og det bedste er, at du kan bruge det til at tilberede lige præcis de råvarer, du har lyst til – både kød, fisk og grøntsager. Fresh & Save er et komplet sous vide-startersæt til dig, der er klar til at kaste dig ud i sous vide. Sættet inkluderer Enfinigy sous vide-stav, vakuumpumpe, 6 genanvendelige vakuumposer, marinadeventil og opskriftsidéer. Find det her.
PSST! Brug rabatkoden MAD&BOLIG på zwilling.dk og få 15 % rabat på dit nye sous vide-startersæt (8 dele).