Cocktail time
Vi har fundet et par af de udødelige og bedt Shane Kernan fra cocktail- og spisestedet Tender Cph i København kreere en helt speciel Mad & Boligcocktail, The MB. Prøv den med spændende tilbehør.
THE MBKnus ingredienserne sammen i et glas med muddleren. Tilsæt knust is og rør rundt. Server i høje glas med vaniljestang eller frø.
Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.
(The MB - drinken der er skabt til Mad & Bolig - serveres på Tender Cph på Gammel Strand i København. www.tendercph.dk)
LICOR 43COCKTAILGREJ DU SKAL BRUGE
TENDER LOTUS
Knus litchifrugt og ingefær i shakeren. Tilsæt resten af ingredienserne. Ryst og hæld igennem cocktailstraineren over isterninger. Server i store glas og pynt med litchifrugter og evt. en skive ingefær. MOSQUITO
5 cl Beefeater Gin
1½ cl Campari
2 cl hyldeblomstsaft
8 mynteblade
Hæld knust is i glasset. Bland alle ingredienser i shakeren. Ryst kraftigt og hæld gennem straineren over isen. Pynt med ekstra mynte. Server i store glas med knust is og pynt med friske mynteblade.
Cocktailsnacks:Røgsaltede mandler
Friteret rispapir