Er du vild med rosé, og kan du godt lide frosne drikke, vil frosé med sikkerhed også være noget for dig.
Har du ikke allerede smagt den læskende drink, er det derfor kun på sin plads, at du gør det nu.
Frosé er egentlig en forkortelse for frozen rosé, der meget simpelt beskriver, at cocktailen i princippet bare er frossen rosé.
I USA er de som bekendt vilde med at lave mashups, hvor forskellige desserter eller søde sager bliver kombineret.
I cocktailverdenen er det populære fænomen endnu forholdsvis nyt, men der begynder lige så stille at dukke flere og flere mashups op.
I New York opdagede man, at rosé serveret som slush ice fungerer overraskende godt.
For mange er rosé lig med sommer, og den forfriskende drik bliver derfor ofte drukket i sommersolens stråler på terrassen eller serveret til sommerens mange festlige begivenheder.
Men hvorfor nøjes med at slubre den lækre drik i sig halvdelen af året, når den sagtens kan laves hele året.
Dine gæster vil med sikkerhed være ellevilde, hvis du diskede op med friske frosé til nytårsfesten.
SE OGSÅ: Prosecco med bær
Antal: 2 personer
Det skal du bruge for at lave frosé med jordbær
TIP! For at være helt sikker på, at din frosé bliver gennemfrossen, kan du hælde den i to isterningebakker og lad den fryse i mindst 4-6 timer.
SE OGSÅ: 6 lækre sommerdrinks