April måneds gæstemenu byder foråret velkommen med frisk stenbiderrogn, påskelam og de nyeste spæde rabarber. Til forretten har stenbiderrognen fået nyt og delikat selskab af gedeost samt friske, grønne asparges. Server retten stående med et glas bobler.
FORRET: Stenbiderrogn
med gedeost HOVEDRET:
Lammekrone med
bagte tomater
og polentafritter DESSERT:
Rabarberfool
Vinforslag
Forret: Champagne, Cava eller
Cremant d'Alsace
Hovedret: Chianti Classico, Rosso di Montalcine
eller en saftig Rosso Conero fra Marche - området i Midtitalien.
Dessert: Sval Muscat de Rivesaltes.
arbejdsplan
Dagen før
• Kog rarbarberkompot
• Bag makroner
• Kog polenta
Tre timer før
• Skyl og hak tomater, forårsløg og urter
• Rør og anret fool i portionsglas
• Rør mynteolie til kødet
• Skær fritter af polenta
• Krydr og mariner lammekrone
Selve dagen,
kort før og
under middagen
• Bag tomater og forårsløg
• Rør og anret stenbiderrogn
til forret
• Damp asparges
• Steg lammekrone
• Dybsteg polenta fritter