Mad
Tips til arbejdsplan:
DAGEN FØR:
• Rør is og frys den til kugler
• Mariner dyrekølle i krydderier
TRE TIMER FØR:
• Skræl og skær kartofler
• Kog karamel og form tuiler til dessert
• Saml filodejs-ruller
• Skær frugter til desserten
KORT FØR MIDDAGEN:
• Steg filodejsruller
• Skær rødbede og peberrod
• Sæt kartofler i ovnen
• Steg dyrekølle
• Tilbered sauce
• Damp grønsager
• Anret forret på tallerkener
Vinforslag:
Forret: Champagne, Prosecco Brut eller Cava Brut
Hovedret: Bourgogne! Gerne en Gevrey-Chambertin eller Morey-St-Denis 1. Cru fra 1999, 2003 eller 2005. Hvis det bliver årgang 2005, så hæld vinen på karaffel to timer før servering
Dessert: Barolo Chinato eller Banyuls. Serveres sval