Menuer

Fornem og nem forret på 5 min.

Lav en fornem og nem forret på bare 5 min., der egner sig til nytår, fest og store gæstemiddage.
af Julie Hey / Foto: Betina Hastoft3.09.2020
Forretter kan til tider virke uoverskuelige. Hvis du nu har gang i den helt store hovedret, så kan tiden være knap til at lave en forret. Du kan i dette tilfælde vælge en forret, der kan laves et par dage før, eller du kan vælge en forret som kun tager 5. min. at lave. Som denne skønne opskrift på krebsereder, der er hurtige at tilberede men til gengæld ligner de en million, og dine gæster vil aldrig gætte, at de er lavet på ingen tid.
SE OGSÅ: Alle vores festlige forretter her!

Fornem og nem forret på 5 min: Krebsereder

Tid: 5 min. Det skal du bruge til krebsereder:
  • 100 g krebsehaler
  • 1½ spsk. mayonnaise
  • ½ tsk. tomatpuré
  • 12 vol au vent (Kan købes færdige, udstikkes af butterdej eller erstattes af tarteletter)
  • Salt og peber
  • Frisk dild
  • Citronsaft

SE OGSÅ: Nem forret med Carpaccio, rucola og oliven

Sådan laver du krebsereder:

  1. Hak krebsehalerne fint og vend dem med mayonnaise og tomatpuré.
  2. Smag krebsesalaten til med salt, peber, hakket dild og citronsaft.
  3. Fordel krebsesalaten i de små vol au vents og server med det samme.

Flere nemme forretter

Se hele 10 nemme forretter, der passer til både nytår og hyggelige middage. Få alle opskrifterne her!

Sponsoreret indhold