Foråret byder på mange lækre råvarer, og fisk er især en ægte forårsbebuder til de mange middagsselskaber og påskefrokoster. Der er mange måder at servere fisk på, så selv børn og fiskeforskrækkede voksne kan spise med!
Forårsmånederne marts og april byder på smækre torsk, hornfisk, sild, havørred, laks, regnbueørred, gedde, aborre og pighvar, og i april og juni dukker også rødspætten og ålen op.
Når en fisk er i sæson, smager den bedre, og er samtidig billigere, så der er god grund til mæske sig i forårets fisk.
Det er i og for sig nemt nok at tilberede fisken. Men at finde det rigtige tilbehør kan være noget af en kamp og tager tit længere tid at forberede.
Tilbehør til din fisk er vigtigt, da det er med til at frembringe den gode smag i fisken.
Hvad end du vælger at marinere din fisk eller servere den fersk med et smagsfyrværkeri ved siden, kan du med fordel pifte din fisk op med gode råvarer, som hører foråret til fx asparges, citron og rabarber.
Prøv denne lækre fiske-forret af koldrøget laks med fennikel.
Find opskiften her!
Denne ceviche med citrusmarineret torsk er en lækker og eksotisk fiske-forret med et skønt pift af chili.
Find opskriften her!
SE OGSÅ: Få mere inspiration til din påskefrokost her!
Prøv denne fiske-forret, hvor blinis er skiftet ud med små røsti hapse i stedet.
Find opskiften her!
Giv dine gæster en fiske-forret, de sent vil glemme med denne lynstegt tun med æble-mangosalsa og ærtespirer.
Find opskriften her!
Denne fiske-forret er let og lækker, og opfundet af medstifteren af Aartiderne, Søren Ejlersen.
Find opskriften her!
Vi har lånt fra det japanske køkken med denne råmarineret torsk kombineret med tang.
Find opskriften her!
Brug kerner og saft af granatæbler i din madlavning i denne fiske-forret af saltet torsk med granatæble, brøndkarse og spelt.
Find opskriften her!
Server din stenbiderrogn i bedste thailandske stil, som fiske-forret til din påskefrokost.
Find opskriften her!
Mangler du en sikker fiske-forret, som er en fryd for øje og gane, skal du byde gæsterne på en forret med grillet jomfruhummer med gremolata.
Find opskriften her!
Denne forårsfriske opskrift på bruschetta, er en lækker fiske-forret til påskemenuen.
Find opskriften her!
Denne lækre ret med knoldselleri og saltet torsk egner sig perfekt som en let fiske-forret til forårsmenuen.
Find opskriften her!
Stenbiderrognen er også kendt som ”den danske kaviar”, og er en simpel, men lækker fiske-forret til påskefrokosten.
Find opskriften her!
Lav grillede røgede tigerrejer med ricottaost og æble-fennikelsalat som fiske-forret i til din påskefrokost.
Find opskriften her!
Giv den obligatoriske sild et pift, og marinér den i tandoori i stedet for den klassiske karry - smagen er eksotisk og krydret.
Få opskriften her!
En fornyelse til påskefrokosten i form af luksuriøse skaldyr på tallerkenen.
Find opskriften her!