Det er nemt at lave sine egne æble- og sennepssild.
ÆBLESILD
(6 personer)
1 glas kryddersild
1 dl cremefraiche 18 pct.
2 spsk mayonnaise
½ rødløg
1 rødt æble
2 spsk hakkede cornichoner
½ bdt. persille
Rør cremefraiche og mayonnaise sammen. Hak rødløg og æbler i terninger og bland dem i cremefraicheblandingen sammen med cornichoner. Klip sildefileterne i mindre stykker med en saks og vend dem i dressingen.
SENNEPSSILD
(6 personer)
1 glas marinerede sild
1 bdt. dild
1 dl cremefraiche 18 pct.
1 spsk hvidvinseddike
2 spsk ravigotte
1 tsk grov sennep
Hak dilden og rør den med cremefraiche, hvidvinseddike, ravigotte og grov sennep. Klip de marinerede sildefileter i mindre stykker med en saks. Bland sildestykkerne i cremefraiche-blandingen.
Se flere sildeopskrifter:
Sildetapas på knækbrød
Matjesfileter i fad
Citronsild på glas
Sildeburger med syltede løg