Ramen er noget af det mest trendy, du kan spise lige nu, og nogle påstår, at man ligefrem kan blive afhængig af den japanske ret. En af dem er kok og madskribent Tove Nilsson. Hun er næsten besat af ramen, og har igennem flere år studeret og spist sig igennem et utal af ramen-retter. Nu udgiver hun bogen "Ramen - varme retter til en kold tid", der er fyldt med tips, tricks og opskrifter på ramen. Vi har fået lov til at give dig opskriften på denne mushroom tofu ramen lavet på en lækker fond af svampe.
Smag også: Ramen-suppe med æg
En god fond er det vigtigste i en ægte ramen. Du kan sagtens købe ramen-nudler i færdige, men fonden skal laves fra bunden. Derfor består denne opskrift af 2 trin. Nummer 1 er fonden, som du kan lave på forhånd og bruge ad flere omgange. Nummer 2 er nudlerne og topping. God fornøjelse!
Hvis du har fået smag for Ramen, så kan du finde Tove Nilssons Ramen-bibel "Ramen - varme retter til en kold tid" her!