Tænd ovnen på 180°.
Skær blomkålen i små stykker, og halvér det halve hvidløg.
Læg begge dele på en bageplade med bagepapir, og bag det i ovnen i 25-30 minutter.
Pil og hak løgene.
Smelt smørret i en gryde, og blanchér løgene et par minutter.
Tilsæt bagt blomkål og hvidløg – fjern skallen, inden du kommer hvidløget i gryden.
Hæld bouillon over, bring i kog, og lad suppen koge i ca. 10 minutter.
Tag suppen af blusset, og skum af.
Stil den tilbage, tilsæt fløde, og bring i kog.
Smag til med salt og peber.
Varm olien på en stegepande.
Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i skiver.
Skær brødet i tern.
Steg alle ingredienser sammen på panden i nogle minutter, til brødet er gyldent.
Rør godt rundt imens.
Smag til med salt og peber, og drys toppingen over suppen inden servering.