Julen er højtid for madspild, men der er der absolut ingen grund til, hvis det står til Gorm Wisweh, som er manden bag gourmetpizzakæden Gorms Pizza. Han er en mester i at udnytte alle de gode råvarer og rester af ande- og flæskesteg til lækre hverdagsretter med smag af jul - og lidt af Italien. Her får du hans opskrift på restemad, der kombinerer resterne af kål og steg med valnødder og gremolata. God jul fra Italien!
Prøv også: Opskrift på flæskesteg i ovn med sprøde svær
4 personer
Ingredienser:
400 g spaghetti el. fettucine
400 g flæskesteg (eller god bacon, hvis I har spist op)
¼ rødkålshoved
1 porre
½ dl hvidvin
1 spsk. mascarpone
1 dusk estragon
1 fed hvidløg
1 usprøjtet citron
1 håndfuld valnødder
Få også Gorms opskrift på: julepizza med and