Der er nok at se til i den gode juletid, og er det dig, der åbner dørene og holder juleaften, er der lidt ekstra planlægning. Julemiddagen skal være på plads, julebordet skal pyntes og julebuketten skal stå smukt, når gæsterne ankommer. Du kan sagtens nå det hele – og lidt til! Vi har samlet alle vores bedste opskrifter og tips herunder
For mange er julen den eneste tid på året, hvor menuen står på and, sauce og brunede kartofler. Start planlægningen af menuen i god tid. God tid og planlægning er vigtigt for at julemiddagen bliver en fornøjelse.
De brunede kartofler skal være med til at give julemåltidet sødme, så det er vigtigt, at de er tilberedt korrekt. Læs her, hvordan du gør og laver de bedste brunede kartofler!
Denne opskrift på hjemmelavet rødkål kan både laves et par dage i forvejen eller fryses ned flere uger i forvejen og tøs op juleaftensdag. Laver du den frisk, skal du helst lave den dagen før, hvor den smager bedst. Se her, hvordan du laver en dejlig hjemmelavet rødkål!
Andestegen er en vigtig del af julemenuen, så vil du være sikker på at den bliver helt perfekt, så se med her!
Er det gået galt med sovsen til julemiddagen? Fortvivl ej! Her får du de bedste tips til at redde den klumpede sovs.
Sprød svær på flæskestegen er et succeskriterie for en vellykket julemiddag. Vi har samlet 5 tips til, hvordan du sikrer dig en vellykket flæskesteg!
Grøntsager, nødder, ris og sprøde æbler udgør det lækre fyld i denne vegatariske nøddepostej, som vi har pakket velsmagende ind i butterdej. Den er både nem at lave og smager virkelig skønt - få opskriften på indbagt nøddepostej til julebordet her!
Julen er hjerternes tid, og vejen til hjertet går som bekendt gennem maven. Derfor hjælper vi dig her med opskriften på den klassiske risalamande med et lille tvist på toppen.