Du har helt sikkert fået den traditionelle flæskesteg med kartofler, sovs og rødkål til. Enten i julen eller som hovedret i en klassisk dansk menu. Men flæskestegen kan meget mere end det, og når du fylder den med saftigt og smagfuldt fyld, får den helt nyt liv. Serveret sammen med de timianstegte kartofler og den skønne hvidløgsdip kan den nemt gå hen og blive en ny favorit på middagsbordet!
Sådan laver du fyldt flæskesteg
Fyld:
Flæskesteg:
Kartofler:
Dressing:Rør ingredienserne sammen, og servér dippen til kartoflerne.
SPIS BEDRE har en af de mest populære opskrifter på flæskesteg med garanti på sprøde svær. Find den her: Tips til flæskesteg
Sprøde svær og perfekt mørt kød er noget af det, der gør en flæskestegssandwich til en absolut favorit. Vores søstersite, SPIS BEDRE, har en af de mest populære opskrifter på flæskestegssandwich - måske den mest populære 'dagen derpå'-ret. Se opskriften her: Flæskestegssandwich.