Aftensmad
(6 personer)
2 æg
6 kyllingefileter
Gremolata:*
1 økocitron
1 økoappelsin
½ grapefrugt
3 fed hvidløg
1 bdt. bredbladet persille
1 stilk rosmarin
100 g parmesan
1 spsk olivenolie
Gremolata: Riv skallen på citrusfrugterne fint. Hak hvidløg, persille og rosmarin. Riv parmesanen. Rør citrusskal, krydderurter, parmesan og olivenolie sammen i en skål. Pisk med en gaffel æggene sammen i en anden skål. Vend kyllingefileterne først i æg og dernæst i gremolataen. Læg dem i et ovnfast fad foret med bagepapir. Steg dem 20 min. i ovnen ved 210°. Server kyllingestykkerne varme med en halv citron og en grøn salat med citronvinaigre-dressing.
*Gremolata er traditionelt det grønne drys på osso buco.