Der er noget ganske særligt ved at mødes om grillen med venner og familie en lun dag. Grillspyd er nemme at lave, og så kan resten af familien med garanti også lide dem.
Marinade til svinekød: Pres 1 fed hvidløg, riv skallen af citronen, og hak persillen fint. Bland ingredienserne sammen med olivenolien.
Spyd med svinekød: Skær svinekødet i mundrette stykker, og læg det i marinaden. Lad det marinere i minimum 2 timer og gerne til dagen efter. Skær chorizopølsen i mindre stykker. Sæt skiftevis det marinerede kød og chorizopølse på 6 grillspyd. Grill kødet et par minutter på hver side.
Marinade til kylling: Riv skallen af limefrugten, og bland den med peanutbutter, soja og ingefær.
Spyd med kylling: Skær kyllingen i mundrette stykker, og læg dem i marinaden i 1 time. Sæt kødet på 6 spyd, og grill dem et par minutter på hver side.