Aftensmad

Grov mos på nye kartofler med parmesan

Vi har fået fingre i Restaurant Stedsans' sprøde og lækre sommeropskrift på grov mos på nye kartofler med parmesan. Få opskriften her!
Tekst og foto: Restaurant Stedsans.8.07.2015

Ingredienser

  • 400 g nye kartofler
  • Vand med 1 spsk. salt
  • 1 dl olivenolie
  • Ca. 3 tsk. salt
  • 100 g parmesan, grofthakket
  • 50 g mizuna eller en anden sprød salat (fx rucola)
  • Revet skal af ½ citron
  • Olivenolie til servering
  • Groft peber

Sådan laver du grov kartoffelmos med parmesan

  1. Kog kartoflerne helt møre i vand med salt, det tager ca. 15 minutter.
  2. Hæld vandet fra kartoflerne, og mos dem groft sammen med olivenolie og salt efter smag.
  3. Fordel kartoffelmosen i 4 dybe tallerkener, og drys parmesan, mizuna og citronskal på toppen. Dryp med rigelig olivenolie, og kværn godt med peber over til sidst.

Sponsoreret indhold