I forbindelse med mit samarbejde med Electrolux skulle jeg, under madfestivalen Copenhagen Cooking, servere mad fra deres Taste Truck. Det skulle selvfølgelig være street food, og maden skulle tilberedes i deres kombidampovn – som er en multifunktionsovn, der ud over de helt almindelige ovnfunktioner som varmluft, over- og undervarme, etc. også har en række dampprogrammer. Man kan f.eks. dampe som alternativ til kogning – og man kan arbejde med forskellige kombinationer af damp og varme. Dampen sikrer, at ingredienserne ikke udtørrer men bevarer saft og kraft.
Her er den ret, jeg serverede: En “kåltaco” med braiseret lam og marokkansk inspireret barbecue sauce, hvor jeg både bruger kombidamp og ren damp i tilberedningen.
Prøv også: Ægte hjemmelavet guacamole fra Mexic
4-6 personer
Det skal du bruge til kåltacos:
Prøv også: Timms porchetta
Sådan laver du kåltacos:
Prøv også: Få inspiration til retter til din påskefrokost her!