800 g kyllingeinderfileter
• 1 lille glas basilikumpesto (130 g)
• 100 g grønne bønner
• 12 skiver serranoskinke
• Olivenolie
• Salt og peber
• KARTOFFEL-SELLERI-MOS: 750 g bagekartofler
• 750 g knoldselleri
• Havsalt
• 1½ dl olivenolie
• Peber
Tænd ovnen på 200°. Smør hver kyllingefilet med pesto. Læg 3-4 grønne bønner på en kyllingefilet, og drej ½ skive serranoskinke omkring. Læg kyllingefileterne i et ildfast fad. Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber. Steg kyllingefileterne i ovnen i 20 min.
Lav nu kartoffel-sellerimosen
Skræl kartofler og selleri, og skær dem i grove stykker. Kog dem i rigeligt saltet vand, til de er helt møre. Hæld vandet fra, og mos kartoflerne. Brug evt. en kartoffelstøder eller et piskeris. Tilsæt olivenolie, og rør mosen godt igennem. Smag til med salt og peber.