Aftensmad

Kyllingelasagne med spinat

Hvem elsker ikke en lækker, cremet kyllingelasagne? Det gør vi i hvert fald, og her får du en nem opskrift på en lækker version med kylling og spinat!
af Anette Nilsson23.08.2018Foto: Betina Hastoft.

Lasagne er mad til sjælen, og denne variant med kylling og spinat er ikke nær så tung som den traditionelle variant, men stadig lækker cremet - perfekt til overgangen mellem sommer og efterår!

4 personer

Ingredienser

  • Ca. 350 g udbenede kyllingeoverlår
  • 1 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 100 g champignon
  • Olivenolie til stegning
  • 130 g frisk spinat
  • Salt og peber
  • 5 dl madlavningsfløde
  • 2 dl revet høost eller cheddar
  • 2 tsk. majsstivelse
  • ½ dl grovhakkede valnødder
  • 4-6 friske lasagneplader

Kyllingelasagne med spinat

  1. Sæt ovnen på 175°.
  2. Skær kyllingekødet i små tern. Hak løg og hvidløg. Skær champignonerne i skiver.
  3. Steg kyllingeternene gyldne i olivenolien. Tilsæt løg, hvidløg, spinat og champignon. Steg til spinaten er blød og blank. Smag til med salt og peber.
  4. Varm madlavningsfløden op i en kasserolle. Bland den revne ost i, og tilsæt majsstivelsen udrørt i en smule vand. Varm op til kogepunktet, og tilsæt salt og peber.
  5. Put kylling, valnødder, sauce og lasagneplader i et ildfast fad i lag. Sørg for at starte og slutte med saucen.
  6. Gratinér lasagnen i ca. 40 minutter, og servér!

På vores søstersite, SPIS BEDRE, finder du den mest populære, klassiske lasagne. Stor anbefaling herfra. Find den her: Klassisk lasagne.

Sponsoreret indhold