Skal du servere en lækker påskefrokost, så tag udgangspunkt i lam. Lam hører både foråret og påsken til og kan serveres på så mange forskellige måder, at du kan nyde den lækre lam flere gange i løbet af foråret.
Mange mennesker undlader at spise lam, fordi de synes, det smager af uld. Men du behøver ikke at lade dig snyde for en lækker lammesteg eller lammekølle, fordi du er bange for uldsmagen.
Hvis du vil undgå lam, der smager af uld, skal du købe spædlam. Se på, hvornår det enkelte lam er slagtet - jo yngre, desto mildere smag og detsto bedre bliver din påskefrokost-menu.
Du kan sammensætte og eksperimentere i køkkenet, når du vil lave lækre retter med lam. Vi har samlet fem lækre opskrifter på lam suppleret med fortryllende tilbehør til dig, der vil nyde godt af en delikat påskemenu både i og udenfor påsken.
SE OGSÅ: Den ultimative påskefrokost - få alle opskrifter her
Prøv denne lammekølle med lækkert fyld af hvidløg, rosmarin, mynte og revet citronskal serveret med perlegursalat med fennikel, valnødder og korender.
Her får du opskriften på provencalsk lammekølle krydret med rosmarin, chili og fennikel på en bund af grove grøntsager der er perfekt til påskefrokosten.
Find opskriften her!Forkæl dine gæster til påskefrokosten med en påske-lam i verdensklasse med mesterkokkens opskrift på lammekrone på grill.
Lam er et oplagt valg til din påskefrokost-menu, og den her opskrift med vagtelæg og sellerifritter vil helt sikkert overraske og imponere dine gæster.
Få opskriften på Varde Ådal-lam fra Henne Kirkeby Kro, som dine påskefrokost gæster vil elske dig for.
Find opskriften her!SE OGSÅ:Få mere inspiration til din påskefrokost her!