Lammekølle er en rigtig forårsret, og især op til påske har rigtig mange mennesker lammekølle som en fast del af menuen. Tilberedning af lammekøllen er vigtig, så kødet bliver lækkert og saftigt. Den oplagte og nemmeste fremgangsmåde, er at tilberede din lammekølle i ovn.
Nedenfor finder du den perfekte lammekølle opskrift, som helt sikkert vil falde i din og dine gæsters smag. Du vil blive guidet i tilberedning af lammekølle, stegetid, lammekøllens temperatur samt en lækker salat til lammet.
LÆS OGSÅ: Lammekølle med rosmarin og fenikkel
Kombinerer du dette fremragende kød med en perlerugsalat får du et sundt og virkelig smagfuldt måltid. Så det er bare med at komme i gang med at tilberedning af lammekølle til dig, din familie og dine gæster.
Du får her den perfekte opskrift på lammekølle i ovn her.
SE OGSÅ: Prøv denne lammekølle-opskrift med æble og salvie
Antal: 6 personer
Det skal du bruge for at lave lammekølle med perlerugsalat
Perlerugsalat:
TIP! Få evt. slagteren til at udbene og snøre lammekøllen.
Når man skal tilberede sin lammekølle i ovn, er det vigtigt at have for øje, at alle ovne er forskellige. Derfor er det en god idé at bruge et stegetermometer, så den bliver saftig og mør. Oversigten over stegetemperaturer, giver et fingerpeg om, hvornår lammekøllen har sin kernetemperatur og dermed færdig. Lammekøllens stegetid er ca. 60-70 min.
Perlerugsalat:
Mere inspiration til påskefrokosten? Vi har samlet 25 retter til påskefrokosten her!