Kød og fjerkræ

Nem opskrift: Ratatouille-salat med chorizo

Vi byder på en lækker sommer-opskrift på ratatouille, der både er frisk, fyldig og perfekt til hyggelige grillaftner på terrassen.
af Af Marie Melchior / Foto: Anders Schønnemann26.06.2015

Ratatouille er en elsket fransk klassiker i køkkenet, der kan kombineres på mange spændende måder. Vi har lavet, smagt og forelsket os i den her opskrift på ratatouille-salat med chorizo fra grillen, som passer perfekt til en varm sommeraften med god vin og gode venner.

Prøv også: Ratatouille a la Rémy

Opskrift: Ratatouille-salat med chorizo

2 personer

  • 1 1/2 dl perlebyg
  • salt
  • 1 squash i skiver
  • 1 aubergine i skiver
  • 250 g små stilktomater
  • olivenolie
  • salt
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 200 g bløde chorizoer
  • olivenolie
  • balsamico
  • frisk oregano

TILBEHØR

  • blandet salat

FÅ MERE INSPIRATION TIL MADEN OG BOLIGEN MED MAD & BOLIG!

Sådan laver du Ratatouille-salat med chorizo

  1. Skyl perlebyggen, og kog den mør i ca. 20 minutter, tilsæt salt.
  2. Vend squash, aubergine og tomater med olivenolie, salt og hvidløg.
  3. Grill grøntsagerne på en varm grill eller grillpande.
  4. Skær tomaterne i mundrette stykker.
  5. Grill pølserne, og skær dem evt. i mindre stykker.
  6. Vend kogte korn, grønt og pølser sammen. Smag til med olivenolie, en smule balsamico og salt.
  7. Vend frisk oregano i salaten.
  8. Servér straks med grøn salat til.

TIP: Salaten er også dejlig uden chorizo i, som et simpelt vegetarisk måltid.

Abonnement

Sponsoreret indhold